Amsterdam School of International Business

Proof of the Pudding

Kookboek voor klantonderzoek in de foodsector

Book

In een RAAK Mkb project heeft Marklinq samen met twaalf betrokken bedrijven samengewerkt, met als doel: hoe kunnen zij klanten effectiever betrekken bij productinnovaties?

Er is een online platform ontwikkeld (www.proofofthepudding.nl) en bijgaand kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. ​Het kookboek bestaat uit gerechten en recepten. De gerechten zijn vragen waar de ondernemer tegenaan kan lopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Bij ieder gerecht zijn enkele recepten beschikbaar van tools die je kunt toepassen. Het boek is een handig hulpmiddel voor elke ondernemer in de foodsector.

Referentie Alsem, K. J., & Kostelijk, E. J. (2018). Proof of the Pudding: Kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. (Marklinq publicaties; No. 14). Hanzehogeschool Groningen, Lectoraat Marketing. https://research.hanze.nl/nl/searchAll/index/?search=Proof+of+the+Pudding++Kookboek+voor+klantonderzoek+in+de+foodsector&pageSize=25&showAdvanced=false&allConcepts=true&inferConcepts=true&searchBy=PartOfNameOrTitle

Publicatiedatum

mei 2018

Auteur(s)

Karel Jan Alsem

Publicaties:

Research database