Hogeschool van Amsterdam

Corona updates

13 Mar 2020 16:21 | Floor

We houden via deze pagina bij wat de actuele maatregelen zijn m.b.t. het coronavirus en wat dit betekent voor de activiteiten van FLOOR.

Update 26-03-2020: mbt programmering FLOOR

Zojuist is bekend geworden dat er tot het einde van het studiejaar geen fysiek onderwijs meer plaats zal vinden op de Hogeschool van Amsterdam. Het volledige bericht is hier na te lezen. 

Dit betekent helaas dat FLOOR  tot en met  31 augustus geen fysieke programma's meer zal hebben. Toch is er hoop. We zijn achter de thuisschermen hard aan het werk om te zorgen dat jullie FLOOR niet hoeven te missen. Volg ons op Instagram om er als eerste bij te zijn!

Update 23-03-2020: mbt programmering FLOOR

Het kabinet heeft de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus aangescherpt. Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen. Dit betekent dat er in ieder geval tot en met 1 juni geen fysieke programma's meer zullen plaatsvinden. 

Update 16-03-2020: mbt programmering FLOOR

Het stil leggen van de onderwijsactiviteiten is verlengd tot en met 6 april. Hetzelfde geldt voor de programma's van  FLOOR. 

Update 11-03-2020: mbt programmering FLOOR

Op advies van het kabinet en het RIVM heeft de Hogeschool van Amsterdam besloten het fysieke onderwijs tot 1 april zoveel mogelijk op te schorten.  Dit heeft ook invloed op de programma’s van FLOOR. Om de gezondheid van onze studenten, medewerkers, externe bezoekers en hun naasten te waarborgen, heeft team FLOOR besloten de programma’s in ieder geval tot 6 april niet door te laten gaan. Wij verwachten een deel van deze programma’s op een later moment opnieuw aan te kunnen bieden en hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen.  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Update 11-03-2020: mbt programmering FLOOR

 

Op donderdag 12 maart hebben het kabinet en het RIVM nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus bekendgemaakt. Minister Bruins van medische zorg roept universiteiten en hogescholen op in ieder geval tot  31 maart alleen nog onderwijs op afstand te geven. De HvA volgt ook deze aanwijzingen op. Dit betekent dat wij tot die tijd geen fysieke programmering zullen hebben.