Sports Leadership programme

Houda Loukili

Testimonial

Houda Loukili

Voordat ik aan het Sports Leadership Programme begon had ik al een aantal sportopleidingen gedaan, Dus ik stapte met een bepaalde nieuwsgierigheid het SLP in. Wat ga je hier leren? Heel veel, kan ik achteraf zeggen, op veel verschillende vlakken. De sportwereld verandert erg snel, dan is het mooi om up-to-date te zijn van alle ontwikkelingen.

Door diepe gesprekken met de hele groep kom je ook zelf achter bepaalde dingen. Ik heb op mezelf kunnen reflecteren, dat is heel waardevol. En mijn persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau kunnen tillen, dat was een van de redenen waarom ik aan deze opleiding begon.

Houda Loukili - Consultant, coach en spreker

Een mooi aspect is ook dat de groep waarin je het programma volgt uit veel verschillende mensen met veel verschillende ervaringen bestaat. Daardoor neem je een hoop dingen op uit zo’n groepsproces. Iedereen is betrokken, iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. En door diepe gesprekken met de hele groep kom je ook zelf achter bepaalde dingen. Ik heb op mijzelf kunnen reflecteren, dat is heel waardevol. En mijn persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau kunnen tillen, dat was een van de redenen waarom ik aan deze opleiding begon.

Ook heb ik er mooie contacten aan overgehouden. Mensen die ik tijdens de opleiding ontmoette, waar je op werkgebied een match mee bent. Maar ook mensen die ik voor mijn eindpaper heb geïnterviewd. Ik heb onderzocht in welke mate een rolmodel een positieve invloed heeft op sportmaatschappelijke programma’s. Dat is een persoonlijk onderwerp dat dicht bij me ligt. Ik vind het heel erg belangrijk dat meisjes meer in beweging komen. Op dat gebied wil ik een positieve impact maken, een bijdrage leveren. Door mijn rapport zie ik al dat meer partners met elkaar gaan samenwerken om dit doel te bereiken. Dat is mooi om te merken.’