Sports Leadership programme

Jeffrey van den Dungen Bille

Testimonial

Jeffrey van den Dungen Bille

Het Sports Leadership Programme was een hele mooie reis. Een waar ik – en dat klinkt misschien gek – met weinig verwachtingen in stapte. Dat ik veel zou gaan leren, dat leek me duidelijk, maar wat precies en waarover, daar wilde ik me vooral in laten verrassen. Dat is echt gelukt. Door de sprekers, locaties, de materie die je meekrijgt, maar ook de toepasbaarheid in het bedrijfsleven waar ik op dit moment nog actief ben.

Het Sports Leadership Programme was een hele mooie reis. Ik heb mij overgegeven aan alles wat er op mijn pad kwam.

Jeffrey van den Dungen Bille - Head of Design bij Bol.com

Ik heb me overgegeven aan alles wat er op mijn pad kwam. Daar heb ik meteen al veel aan gehad. Ik geef binnen Bol.com leiding aan een team, en kon veel dingen uit de module High Performance Sport perfect vertalen naar het bedrijfsleven. Wat maakt een team nou high performance? Hoe kweek je daar een cultuur omheen? Dat kon ik vastpakken en toespitsen op mijn eigen team. Het spel dat we spelen is misschien anders, maar het zorgen voor resultaten in de context waar je in zit, dat is hetzelfde natuurlijk.

Ook op persoonlijk gebied heb ik veel stappen gemaakt. Ik keek echt uit naar het persoonlijk leiderschapstraject, was al best bezig met zelfreflectie en coaching. Door in dit traject op een systemische manier naar mijzelf te kijken, en bijvoorbeeld ook naar wat je meeneemt uit generaties voor je, heeft mij veel gebracht. En niet alleen in mijn werk. De wens om de stap naar de sportwereld te maken is door mijn deelname aan het SLP alleen maar vuriger geworden.