Aviation Academy

Coördinator informatieverzoeken - LVNL

Jij zorgt er samen met onze collega’s voor dat we onze communicatiestrategie ‘be good & tell it’ uitdragen en dat LVNL als volwaardig partner in de luchtvaart gepositioneerd is én blijft.

Jouw rol

Je beantwoordt informatieverzoeken, handelt vragen en verzoeken af en zorgt dat WOB-verzoeken volgens afgesproken procedures worden behandeld en teruggekoppeld aan de indiener. Je adviseert collega’s over de afhandeling van informatie verzoeken en klachten en signaleert trends.

Je haalt de benodigde informatie waar mogelijk zelf uit verschillende systemen, interpreteert deze en betrekt experts van verschillende afdelingen, waardoor je met veel collega’s in contact bent. Zo zorg je voor een zorgvuldige behandeling van de verschillende verzoeken. Op de afdeling werk je met name samen met communicatieadviseurs & woordvoerders.

Door jouw achtergrond in de luchtvaart begrijp je hoe de luchtvaartwereld in elkaar zit en hoe stakeholders zich tot elkaar verhouden. Met jouw sterke communicatie skills weet jij een boodschap helder te verwoorden.

Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren en vernieuwen van het klachtafhandelingsproces. Jij ziet mogelijkheden voor verbetering, maakt (management)rapportages, geeft adviezen en komt zelf met actieplannen om dit ook daadwerkelijk te verbeteren.

Gevraagde achtergrond:

  • Kennis van de luchtvaart;
  • Hbo of wo opleiding in de richting van communicatie of aviation;
  • Politiek-bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit
  • Ervaring dan wel affiniteit met procesverbetering.

Salaris

€ 2.816,- tot € 3.188,- o.b.v. fulltime

Contact

Manouk Essen

+31 6 12204501 | +31 20 406 3935 | Adviseur HR – S&I en S&CM

Published by  Faculty of Technology 30 September 2021