Mr  A. Koning (Arjan)

Community Manager Responsible IT
Telephone:
0628488190
Alternate phone no.:
0628488190
Email:
a.koning@hva.nl
Work address:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postal address:
Postbus 2717,1000 CS Amsterdam
Room number:
6A02
Not present on:
Thursday

Go to Research database

Arjan Koning is community manager bij het lectoraat Urban Analytics van Kenniscentrum FDMCI. Dit lectoraat verricht data-onderzoek om inzicht te geven in grootstedelijke processen.

Specialisatie

Arjan houdt zich bezig met de communicatie en contacten van het lectoraat om het onderzoek van Urban Analytics te doen en wereldkundig te maken.

Motivatie

De uitdagingen waar de wereld en met name de stad voor staat, kunnen inzichtelijk gemaakt worden en met dat inzicht kunnen mogelijkheden zichtbaar gemaakt worden om deze op te lossen.

Opleiding

Arjan heeft (Theorie en geschiedenis der) Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij is via een omweg in het en IT service management en business intelligence terechtgekomen.

Werkte eerder aan…

Bij Ordina als business intelligence consultant en via een andere werkgever IT service management consultant voor meerdere grote klanten.

Meer weten?

Je kunt hem benaderen voor verbinding tussen onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven. Hij organiseert evenementen om deze verbinding tot stand te brengen en te onderhouden. Als je zelf een evenement, onderzoek of voorstel daartoe hebt kun je hem benaderen.

Neem gerust contact op via a.koning@hva.nl.

Go to Research database
Go to Research database