Centre for Applied Research of the Faculty on Digital Media & Creative Industries

Mr  W.T. Meys (Wouter)

Telephone:
0621156717
Email:
w.t.meys@hva.nl
Work address:
Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1, 1091 GC Amsterdam
Postal address:
Postbus 40,1000 AA Amsterdam
Room number:
04A11
Go to Research database

Wouter is projectmanager met een interesse in en expertise op het gebied van energietransitie, data en digitale (media)technologie. Binnen het lectoraat Civic Interaction Design werkt hij momenteel aan diverse nationale en internationale projecten. Binnen deze projecten wordt onderzoek verricht naar de rol van nieuwe technologieën in de samenleving vanuit een perspectief van publieke waarden.

Wouter heeft een drive om aan projecten te werken die impact hebben in de stad en waarbij de mens altijd centraal staat. Daarbij werkt hij aan toegepast onderzoek welke oplossingen biedt en handelingsperspectief geeft aan burgers, gemeenschappen, overheid, (toekomstige) professionals en bedrijven.

Wouter is bij de HvA begonnen als onderzoeker en onderwijscoördinator op het gebied van open data en intelligente sensorsystemen. Daarna is hij actief geweest als projectmanager en onderzoeker binnen de lectoraten Interactive Public Spaces, Digital Life Center, Visual Methodologies en Play & Civic Media. Daarnaast was hij onderzoekscoördinator binnen het Citizen Data Lab, en heeft hij als Track Owner bij de Digital Society School gewerkt binnen het programma Data Driven Transformation.

Ervaring en expertise

(Social Media) Data, Projectmanager, Netwerker, Partner relationship, Business development.

Go to Research database
Go to Research database