L.I.S.A. van den Berg (Lisanne) MSc.

Researcher
Telephone:
0639014659
Email:
l.i.s.a.van.den.berg@hva.nl
Work address:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postal address:
Postbus 1025,1000 BA Amsterdam
Not present on:
Friday

Go to Research database

Lisanne is docent-onderzoeker bij het lectoraat Samenwerkende Professionals, onderdeel van The Work Lab en begeleidt afstudeerders bij de opleiding Bedrijfskunde.

Lisanne’s onderzoeksinteresse bevindt zich op het gebied van gedragswetenschap en in het bijzonder gedragsverandering. Ze gebruikt deze kennis om professionals te helpen leren en ontwikkelen. Lisanne is betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten, zo doet ze bijvoorbeeld mixed-methods onderzoek naar de leereffecten van een training voor leidinggevenden, een dagboekstudie naar de gevolgen van de coronapandemie voor het werk en welzijn van professionals en actieonderzoek naar hoe samenwerking in teams versterkt kan worden. Inmiddels heeft ze meer dan 120 medewerkers geïnterviewd.

Ze heeft MSc Sociology van de Universiteit van Oxford en een BA Liberal Arts en Sciences van Maastricht University (cum laude). In 2018 is Lisanne geselecteerd om deel te nemen aan het KNAW Honorsprogramma Arts/Sciences voor jonge kunstenaars en wetenschappers. Ook heeft ze in 2021 een post-hbo gecertificeerde opleiding tot professioneel coach voltooid.

Meer informatie over Lisanne vind je op haar LinkedIn profiel.

Go to Research database
Go to Research database