M. Ester (Marion)

Telephone:
0627296271
Email:
m.ester@hva.nl
Work address:
Postal address:
Postbus 1209,1000 BE Amsterdam
Not present on:
Wednesday

Go to Research database

Marion Ester werkt als hoofd Onderwijs & Onderzoek (O&O) bij de faculteit Gezondheid en de faculteit Bewegen, Sport en Voeding. Haar team bestaat uit beleidsadviseurs en professionals met kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, innovatie, docentprofessionalisering en onderzoek. Het team O&O is dé verbinder tussen het HvA-beleid en de onderwijs- en onderzoekspraktijk en draagt bij aan de kwaliteitsborging en verbetering van de opleidingen en het praktijkgericht onderzoek.

Binnen het hoger onderwijs en onderzoek is Marion een ervaren leidinggevende en projectmanager. Zij schakelt snel en vertaalt beleid eenvoudig naar concrete projecten en processen. Als faciliterend en coachend leidinggevende heeft zij een mensgerichte aanpak, die randvoorwaarden creëert waardoor professionals optimaal tot hun recht komen.

Marion werkte jarenlang bij de UvA als senior projectmanager en programmamanager van grootschalige en complexe projecten. Denk aan programmering en advisering van wetenschappelijke evenementen, communicatie, alumnibeleid en fondsenwerving. Sinds 2016 werkt zij bij de HvA, eerst als coördinator Bedrijfsvoering bij het kenniscentrum Urban Technology en later in diverse interim functies.

Go to Research database