Mr  L.W. Goedhart (Leon)

Telephone:
0621157854
Email:
l.goedhart@hva.nl
Work address:
Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1, 1091 GC Amsterdam
Postal address:
Postbus 2125,1000 CC Amsterdam
Room number:
C1.49

Léon Goedhart is beleidsmedewerker kwaliteitszorg bij de afdeling Onderwijs & Onderzoek van de Faculteit Gezondheid. Vanuit deze functie draagt Léon bij aan de kwaliteitsprocessen van de Faculteit Gezondheid. Zo begeleidt hij opleidingen tijdens accreditaties en audits, zowel inhoudelijk als procesmatig. Daarnaast adviseert hij het Managementteam van de faculteit over de verschillende onderzoeksinstrumenten, waaronder de NSE en de HBO monitor. Vanuit zijn functie is hij ook als procesbegeleider betrokken bij de Audit Onderzoek van de kenniscentra van FG en FBSV.

Léon is in 2002 afgestudeerd aan de VU, Bachelor Culture, Organization & Management. Daarna heeft hij een aantal jaren op verschillende plekken ter wereld gewerkt, onder andere als professioneel bemanningslid op klassieke zeilschepen. Na omscholing tot Oefentherapeut heeft hij in de eerstelijnszorg van Amsterdam gewerkt. Sinds 2011 is hij ook werkzaam als docent op de Faculteit Gezondheid, waar hij o.a. praktijklessen, afstudeerprojecten en internationaal minoronderwijs heeft gegeven. Na afronding van de Master Health, Policy, Innovation & Management, Universiteit Maastricht in 2016 is hij werkzaam als beleidsmedewerker van de Faculteit.

Over de Audit Onderzoek, zegt Léon:

Met enthousiasme en kennis van zaken, draag ik bij aan een krachtige samenwerking en een overzichtelijk proces tijdens deze audit. Hierbij ga ik voor een concrete aanpak; de relevante kaders vertaal ik naar praktische stappen voor het audit proces.’