W. Haji (Wasim)

Telephone:
0620522774
Email:
w.haji@hva.nl
Work address:
Jakoba Mulderhuis, Rhijnspoorplein 2, 1091 GC Amsterdam
Postal address:
Postbus 1209,1000 BE Amsterdam
Room number:
B3.28
Go to Research database

Wasim Haji is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 2010 werkzaam op de Hogeschool van Amsterdam als teamco├Ârdinator Projectmanagement / Uitvoeringstechnologie. Binnen deze functie is hij lid van het MT Built Environment en is hij actief in het uitvoerend onderwijs en de curriculumontwikkeling. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de afstudeerateliers Circulair City Metabolism en Smart Building Logistics.

Hij is lid van het landelijke kennisnetwerk BIM (Bim Register) en Lean Construction Nederland.

Binnen het onderzoeksprogramma valt hij onder het nog op te richten lectoraat Circulair Bouwen en onder het lectoraat City Logistics (Lector Walther Ploos van Amstel). Momenteel richt hij zich op de sociale innovatie in de logistieke bouwketen en de koppeling van transportdata uit de Bouw Informatiemodellen aan dynamisch verkeersmanagement en intelligente transportsystemen.

Vanaf januari 2016 is hij verbindt hij , samen met zijn collega docent-onderzoeker, zijn afstudeeratelier aan Fab City Campus. Binnen dit atelier worden voor het Wikkelhuis gevelelementen en gevelsystemen uit reststromen en secundaire materiaalbronnen ontwikkeld.

Go to Research database