Drs. R.E.M. Petersen (Romalita)

Romalita Petersen
Telephone:
0629786280
Email:
r.e.m.petersen@hva.nl
Work address:
Nicolaes Tulphuis, Tafelbergweg 51, 1105 BD Amsterdam

In 2017 begon Romalita Petersen bij de HvA als beleidsmedewerker Bedrijfsvoering bij de opleiding Ergotherapie, faculteit Gezondheid. In deze functie droeg zij zorg voor de financiën, onderwijslogistiek en kwaliteitszorg van de opleiding, alsmede het post-hbo onderwijs.

Sinds 2019 werkt zij voor de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie als (onderwijs)kwaliteitsadviseur binnen het team Onderwijs- en Onderzoeksbeleid (O&O). Daarnaast vervult Romalita sinds de zomer van 2020 de rol van programmamanager ‘Mensen in Beweging’; een programma waarin met persuasieve technologie kwetsbare mensen worden ondersteund om hun eigen gezonde beweeg- en voedingsgedrag te ontwikkelen.

Daarnaast werkt Romalita aan het SIA-SPRONG project Mensen in Beweging. In dit project kijken onderzoekers naar gezonde voeding en bewegen voor kwetsbare groepen in combinatie met duurzame gedragsbeïnvloeding met behulp van creatieve technologie.

Romalita is geboren en getogen in Amsterdam. Zij studeerde Rechten en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam.